Triage trainingen voor huisartsenposten

Voor huisartsenposten maken we graag een aanbod op maat zodat we uw organisatie volledig kunnen ontzorgen, hierbij behoren specifiek tot de regio of doelgroep betreffende onderwerpen tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Triage en ABCD

Lesduur: 09.00 tot 15.30

Met de Nederlandse Triage Standaard (NTS) als basis sluit deze module perfect aan op wat er van jou verwacht wordt bij het triëren. Je leert de mogelijkheden in het digitale triagesysteem optimaal te benutten volgens de visie achter NTS om efficiënt en effectief de volgende stap in de (acute)zorgketen te kunnen inzetten.

Medisch Redeneren

Lesduur: 09.00 tot 15.30

Bij triage is het van levensbelang om breed te denken bij elke hulpvraag. Om dat goed te kunnen doen is kennis van anatomie, fysiologie en pathologie natuurlijk onmisbaar. Deze module is gericht op het medisch redeneren bij het kiezen van een ingangsklacht en het geven van adviezen.

Effectief Beïnvloeden

Lesduur: 09.00 tot 15.30

Iedere hulpverlener zal de situatie herkennen waarin je je afvraagt of je wel alles hebt gedaan of gezegd om tot het juiste resultaat te komen. In het organiseren van zorg komt het geregeld aan op het overtuigen of geruststellen van je gesprekspartner; vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In deze module leer je scherpzinnig om te gaan met alles wat je in kan zetten bij het communiceren.

(P)BLS / AED

Lesduur: 09.00 tot 15.30

Deze reanimatietraining, volgens de laatste richtlijnen van De Nederlandse Reanimatie Raad, wordt door ons team aangevuld met een gerelateerd zorgonderwerp naar keuze. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk om de training uit te breiden met verpleegtechnische en assisterende vaardigheden.

Maatwerk trainingen

Voor individuele opdrachtgevers kunnen maatwerk trainingen worden samengesteld.

De trainingen kunnen samengesteld worden uit het bestaande aanbod, aangevuld met additionele content op verzoek van de klant.

Vraag een offerte aan

MEER INFO & CONTACT

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u per e-mail contact opnemen:

e-mail: opleidingsbureau@dutchmedicalcollege.nl

Dutch Medical College heeft het KIWA kwaliteitskeurmerk  ISO 9001:2008 en maakt onderdeel uit van de Dutch Medical Group