Bent u geïnteresseerd in het volgen van één of meerdere triagemodules dan nodigen wij u graag uit voor kosteloze deelname aan onze pilottrainingen op de Dutch Medical College locatie in Lijnden (nabij Amsterdam).

  1. Effectief Beïnvloeden
  2. Medisch Redeneren
  3. Triage & ABCD

08-09-2020
10-09-2020
17-09-2020

locatie Lijnden, 09.00-15.30
locatie Lijnden, 09.00-15.30
locatie Lijnden, 09.00-15.30

Naast een unieke leerervaring inclusief lunch ontvangt u accreditatiepunten voor (her) registratie conform CADD/NVDA.

We zien uw inschrijving graag tegemoet!

Aanmelden: stuur een mail met data van uw voorkeur aan opleidingsbureau@dutchmedicalcollege.nl, u ontvangt hiervan een bevestiging.

Triëren is één van de belangrijkste werkzaamheden in de (acute)zorgketen; geen taak om zonder goede opleiding uit te voeren dus. Bij Dutch Medical college kunnen wij jou alles bieden wat je nodig hebt om het vak up-to-date en efficiënt uit te kunnen voeren. Door in te zoomen op de uitdagingen die de praktijk met zich meebrengt helpen we je in 3 modules snel op weg.

Triage en ABCD

Lesduur: 1 dag

Met de Nederlandse Triage Standaard (NTS) als basis sluit deze module perfect aan op wat er van jou verwacht wordt bij het triëren. Je leert de mogelijkheden in het digitale triagesysteem optimaal te benutten volgens de visie achter NTS om efficiënt en effectief de volgende stap in de (acute)zorgketen te kunnen inzetten.

Medisch Redeneren

Lesduur: 1 dag

Bij triage is het van levensbelang om breed te denken bij elke hulpvraag. Om dat goed te kunnen doen is kennis van anatomie, fysiologie en pathologie natuurlijk onmisbaar. Deze module is gericht op het medisch redeneren bij het kiezen van een ingangsklacht en het geven van adviezen.

Effectief Beïnvloeden

Lesduur: 1 dag

Iedere hulpverlener zal de situatie herkennen waarin je je afvraagt of je wel alles hebt gedaan of gezegd om tot het juiste resultaat te komen. In het organiseren van zorg komt het geregeld aan op het overtuigen of geruststellen van je gesprekspartner; vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In deze module leer je scherpzinnig om te gaan met alles wat je in kan zetten bij het communiceren.

E-Coaching

Veel zorgprofessionals komen er na verloop van tijd achter dat een deel van wat ze in een training geleerd hebben niet is blijven hangen. Bij DMC hebben wij de mogelijkheid om groepen te ondersteunen bij het in de praktijk brengen van het geleerde en het behouden van kennis.

Maatwerk trainingen

Voor individuele opdrachtgevers kunnen maatwerk trainingen worden samengesteld.

De trainingen kunnen samengesteld worden uit het bestaande aanbod, aangevuld met additionele content op verzoek van de klant.

Vraag een offerte aan

MEER INFO & CONTACT

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u per e-mail contact opnemen:

e-mail: opleidingsbureau@dutchmedicalcollege.nl

Dutch Medical College heeft het KIWA kwaliteitskeurmerk  ISO 9001:2008 en maakt onderdeel uit van de Dutch Medical Group